Wij zijn

YOUTH LAB.

Wij geloven in jeugdigheid. Wij geloven in wetenschap. Wij geloven dat de wetenschap een revolutie teweeg kan brengen in huidverzorging.

Bij YOUTH LAB.

herschrijven we de regels over
jeugdigheid van de huid

1

|

In samenwerking met vooraanstaande Griekse wetenschappers hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de huidbiologie en ontdekten we dat de “sleutel” tot jeugdigheid neerkomt op één sleutelmechanisme. 

2

|

En het is niemand minder dan… het huidmetabolisme, dat een belangrijke factor is in de geleidelijke vorming van een jonge en gezonde huid. 

3

|

Het enige wat we moesten doen was een manier vinden om het te activeren – en dat is precies wat we deden! 

4

|

We hebben de actieve ingrediënten geïdentificeerd en formules ontwikkeld waarmee ze diep in de huid kunnen doordringen en het metabolisme kunnen activeren! 

Het 'ontwaken' van het huidmetabolisme is het wetenschappelijke antwoord op de jeugdigheid van de huid.

Ontwaak uw huid- metabolisme.

Ontwaak uw huidmetabolisme.

Wetenschap voor jeugd

Wetenschap voor jeugd

Het wetenschappelijke team van YOUTH LAB., dat de huidbiologie diepgaand heeft bestudeerd, heeft ontdekt dat het “geheim” voor een jeugdige huid ligt in het “ontwaken” van zijn metabolische functies.

Waarom vertraagt de
stofwisseling van de huid?

Ons huidmetabolisme vertraagt door de natuurlijke schade van de tijd die de biologische functies geleidelijk vertraagt, waardoor cellen niet op tijd kunnen worden aangevuld met de nodige voedzame ingrediënten.

Tegelijkertijd vertraagt de dagelijkse blootstelling aan straling, onzuiverheden en gifstoffen of sigarettenrook, de natuurlijke herstructurering en het herstel van de huidcellen. En dat is zo ongeveer hoe donkere vlekken, dofheid en natuurlijk rimpels hun opwachting maken. Om de jeugdigheid te behouden heeft het YOUTH LAB. team manieren onderzocht om de metabolische functies te activeren zijn ze erin geslaagd de juiste ingrediënten te vinden om het huidmetabolisme te activeren!

Door gebruik te maken van biocompatibele actieve ingrediënten die functioneren als een “wekker” in het huidmetabolisme en door de enzymatische activiteit van de cellen die nodig zijn, te verhogen of te verminderen, dragen ze bij tot de re-activering van celfuncties, waardoor de jeugdigheid langer duurt! 

De biotechnologische, natuurlijke en plantaardige actieve ingrediënten die we gebruiken bij YOUTH LAB., worden door de huid erkend als … lichaamseigen. Op deze manier slagen ze erin om in de diepere huidlagen door te dringen en actie te ondernemen, elk met betrekking tot verschillende metabolische functies. Sommige ingrediënten “wekken” de collageen- en elastineproductie op, andere beschermen eiwitten tegen oxidatie en weer andere geven verouderde cellen nieuwe energie.

Andere ingrediënten blijven op het huidoppervlak en met behulp van de juiste “boodschappers” versterken ze de herstellende functie van cellen die langzamer zijn gegroeid. 

Alle actiemechanismen van de actieve ingrediënten die we gebruiken bij YOUTH LAB. hebben een gemeenschappelijk doel: een sterke huid bouwen, beschermd tegen agressie en met een verbeterde stofwisseling. 

Bij YOUTH LAB. geloven we dat wetenschap een revolutionair verschil kan maken in de jeugdigheid van de huid.

Bij YOUTH LAB. geloven we dat wetenschap een revolutionair verschil kan maken in de jeugdigheid van de huid.

Product

categorieën

Voor elke huidverzorgingsbehoefte levert YOUTH LAB. innovatieve formules die in hun stoffen het geheim van de jeugd verankeren!

Volg ons op

Instagram

Youth Lab Belgium

Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.